Yksityiset asiakkaat

Tervetuloa KVO Saneerauksen Kotisivuille! Me olemme yksityisten asiakkaiden remonttitarpeiden asiantuntija. Tarjoamme laajan valikoiman remonttipalveluita, jotka muuttavat kotinne unelmienne tilaksi.

Luotettava kumppani remontille:

Olipa kyseessä sitten pieni pintaremontti tai laaja-alaisempi muutostyö, meidän ammattitaitoinen tiimimme toteuttaa sen tehokkaasti ja laadukkaasti. Tarjoamme palveluita aina asbestikartoituksesta ja -purusta viemärin muutostöihin ja sähkötöiden uudistamiseen.

 

Palvelumme Käsittävät:

  • Keittiöremontti: Uusimme keittiön kaapistot ja asennamme uusimmat keittiökalusteet.
  • Kylpyhuoneremontti: Laatoituksesta vesieristyksiin, me luomme kylpyhuoneesta toimivan ja tyylikkään.
  • Maalausremontti ja Sisätilojen Remontointi: Seinien ja kattojen maalauksesta sisustussuunnitteluun.
  • Lattian Uusiminen: Parketin hionnasta ja lakkauksesta aina uusien lattioiden asennukseen.
  • Sähkö- ja Putkiremontti: Nykyaikaistamme kodin sähköjärjestelmät ja putkistot.
  • Ulkoremontit: Luotettavasti ja varmasti erilaiset ulkoremontit maalauksista ja terasseista aina julkisivusaneerauksiin.
  • Ulkomaalaukset: Tarjoamme täyden palvelun maalauksesta pohjatöihin, vaikka koko rakennukselle.
  • Terassit ja aidat: Terassilasituksesta terassin ja aidan öljyämiseen, parannamme ulkotilojenne viihtyisyyttä ja käytännöllisyyttä.


…ja paljon muuta, kuten terassi- ja parvekeremontit, pihasuunnittelu ja pihakorjaukset, sekä ilmanvaihto- ja lämmitysjärjestelmän päivitykset.

Teemme ammattitaidolla muun muassa kalusteasennukset, oviasennukset, lattia-asennukset, tasoitustyöt, sisämaalaukset, tapetoinnit, vedeneristykset ja kaakeloinnit. mukainen.

 

Ulkoremontit

Ulkomaalaukset

Terassit ja aidat

Lattioiden uusiminen

Sähköremontit

Putkiremontit

Yksilöllistä Palvelua

Jokainen koti on uniikki, ja siksi tarjoamme yksilöllisiä ratkaisuja, jotka vastaavat juuri teidän tarpeitanne. Autamme suunnittelemaan ja toteuttamaan unelmienne kodin, olipa kyseessä sitten uuden terassin rakentaminen, pihavalaisimen asennus tai kellarin kunnostus.

Luotettava

Olemme tunnettuja korkeasta laadusta ja luotettavuudesta. Käytämme vain parhaita materiaaleja ja varmistamme, että jokainen remonttiprojekti toteutetaan turvallisesti ja asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Ilmainen arviokäynti

Kun olette valmiita aloittamaan remontin, olemme täällä auttamassa. Ota yhteyttä ja pyydä ilmainen arvio. Me KVO Saneerauksella varmistamme, että kotinne remontti on sujuva ja tulokset ovat juuri sellaiset kuin olette toivoneet.

Muista kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys on Suomessa tarjolla oleva verohyöty, joka mahdollistaa kotitalouksille verovähennyksen tietyistä kotitalouspalveluista, kuten siivouksesta ja remonttitöistä. Kotitaloudet voivat hakea kotitalousvähennystä kodin sekä vapaa-ajan asunnon perusparannus- ja kunnostustöistä.

Lue lisää sivuilta www.vero.fi ja säästä merkittävä summa remontissasi!