Huoneistoremontti Järvenpää

Järvenpään lähialueiden asuntojen remontointiin erikoistunut yritys, joka tarjoaa laadukkaita ja kattavia huoneistoremonttipalveluita – unelmoimastasi kodista teemme todellisuutta.

Kodin sisätilojen uudistaminen

Tarjoamme Järvenpään alueella monipuolisia huoneistoremonttipalveluita, jotka sisältävät maalauksen, tapetoinnin ja lattian asennuksen. Parketin hionta ja lakkaus palauttavat vanhan parkettilattian loiston, kun taas sisäkaton korjaus ja seinien tasoitus parantavat huoneiston yleisilmettä. Sisäovien vaihto ja keittiön kaappien uusiminen modernisoivat tilan ilmeen ja parantavat käytännöllisyyttä. Kylpyhuoneremontti, joka sisältää sähkötyöt, putkityöt ja LVI-remontin, tehdään huolellisesti ja ammattitaidolla. Valaistuksen päivitys ja sisustussuunnittelu ovat myös osa palveluitamme, jotka tuovat kotiin uutta ilmettä ja toimivuutta.

Huoneistokohtaiset erikoistyöt ja asennukset

Huoneistoremontissa huomioimme myös erikoistyöt, kuten sisäikkunoiden vaihdon, portaiden kunnostuksen ja saunan remontin. Kellarin kunnostukseen, kattoikkunan asennukseen ja ilmanvaihdon parantamiseen tarjoamme asiantuntevat ratkaisut. Vesieristyksen ja kosteusvaurioiden korjauksen toteutamme huolellisesti, varmistaen tilojen turvallisuuden ja kestävyyden. Lämmitysjärjestelmän päivitys, akustiikkaremontti ja tehokkaat tehosteseinät parantavat asumismukavuutta ja -viihtyvyyttä. Lisäksi tarjoamme röpelökaton maalauksen ja korjauksen sekä erilaisia lattiaratkaisuja, kuten parkettilattiat, vinyylilattiat ja hybridilattiat, sekä mattoasennukset ja pinnoitukset.

Kylpyhuoneen ja WC:n perusteellinen remontti

Erikoistumme kylpyhuoneen ja WC:n perusteellisiin remontteihin Järvenpäässä. Remontti sisältää kaiken WC-kalusteiden uusimisesta ilmanvaihdon parantamiseen. Vesikiertoisen ja sähkökäyttöisen lattialämmityksen asentaminen lisää kylpyhuoneen mukavuutta. Saumalistojen, jalkalistojen ja viimeistelytyöiden avulla varmistamme, että lopputulos on esteettisesti miellyttävä ja käytännöllinen. Vihtyyvys saneerauksella, saunaremontilla, ikkunalautojen uusimisella, parvekelattioiden päivityksellä sekä epoxilattioiden ja epoxipinnoitteiden asennuksella tuomme lisäarvoa ja toiminnallisuutta jokaiseen tilaan.

Muista kotitalousvähennys!

Muista kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys on Suomessa tarjolla oleva verohyöty, joka mahdollistaa kotitalouksille verovähennyksen tietyistä kotitalouspalveluista, kuten siivouksesta ja remonttitöistä. Kotitaloudet voivat hakea kotitalousvähennystä kodin sekä vapaa-ajan asunnon perusparannus- ja kunnostustöistä.

Lue lisää sivuilta www.vero.fi ja säästä merkittävä summa remontissasi!