Huoneistoremontti Sipoo

Sipoossa sijaitsevien huoneistojen remontointiin erikoistunut palvelumme tarjoaa räätälöityjä ja laadukkaita ratkaisuja kodin uudistamiseen ja kunnostukseen.

Huoneistojen uudistus Sipoossa

Tarjoamme Sipoon alueella monipuolisia huoneistoremonttipalveluita, jotka sisältävät maalauksen, tapetoinnin ja lattian asennuksen. Parkettilattian hionta ja lakkaus uudistavat tilojen ilmeen ja tuovat esille lattian alkuperäisen kauneuden. Sisäkaton korjaus ja seinien tasoitus parantavat huoneiston ulkoasua ja lisäävät asumismukavuutta. Sisäovien vaihto ja keittiön kaappien uusiminen päivittävät tilat nykyaikaisiksi ja toimiviksi. Kylpyhuoneremontti, sisältäen sähkötyöt, putkityöt ja LVI-remontit, toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Laajennetut palvelut ja erikoistyöt huoneistoissa Sipoossa

Huoneistoremontin yhteydessä tarjoamme myös erikoistöitä, kuten sisäikkunoiden vaihdon, portaiden kunnostuksen ja saunan remontin. Kellarin kunnostus ja kattoikkunan asennus lisäävät asuntojen arvoa ja käyttömukavuutta. Ilmanvaihdon parantaminen, vesieristys ja kosteusvaurioiden korjaus ovat tärkeitä aspekteja, jotka varmistavat asunnon pitkäaikaisen kestävyyden. Tarjoamme myös lämmitysjärjestelmän päivitystä, akustiikkaremonttia ja erilaisia tehosteseiniä, jotka parantavat asumisen laatua ja viihtyvyyttä.

Kylpyhuoneen ja WC:n perusteellinen uudistaminen Sipoossa

Erikoistumme Sipoon alueella kylpyhuoneiden ja WC-tilojen kokonaisvaltaiseen uudistamiseen. Toteutamme kattavat remontit, jotka sisältävät WC-kalusteiden uusimisen, ilmanvaihdon päivityksen ja lattialämmityksen asentamisen, olipa kyseessä vesikiertoinen tai sähkökäyttöinen järjestelmä. Saumalistojen, jalkalistojen ja viimeistelytyöiden avulla varmistamme, että lopputulos on sekä toimiva että esteettisesti miellyttävä. Lisäksi saunaremontti, ikkunalautojen uusiminen, parvekelattioiden päivitys sekä epoxilattioiden ja epoxipinnoitteiden asennus lisäävät asunnon arvoa ja asumismukavuutta.

Muista kotitalousvähennys!

Muista kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys on Suomessa tarjolla oleva verohyöty, joka mahdollistaa kotitalouksille verovähennyksen tietyistä kotitalouspalveluista, kuten siivouksesta ja remonttitöistä. Kotitaloudet voivat hakea kotitalousvähennystä kodin sekä vapaa-ajan asunnon perusparannus- ja kunnostustöistä.

Lue lisää sivuilta www.vero.fi ja säästä merkittävä summa remontissasi!