Huoneistoremontti Söderkulla

Tervetuloa Söderkullan johtavaan huoneistoremonttien tarjoajaan, joka on erikoistunut kaikenkokoisten ja -tyylisten asuntojen kunnostukseen.

Huoneiston sisätilojen uudistaminen Söderkullassa

Palvelemme Söderkullan asukkaita tarjoamalla monipuolisia huoneistoremonttipalveluita, kuten maalauksen, tapetoinnin ja lattian asennuksen. Parketin hionta ja lakkaus palauttavat lattian alkuperäisen kauneuden, kun taas sisäkaton korjaus ja seinien tasoitus päivittävät asunnon ilmettä moderniksi. Sisäovien vaihto ja keittiön kaappien uusiminen lisäävät tilojen käytännöllisyyttä ja esteettisyyttä. Kylpyhuoneremontti, johon sisältyvät sähkö- ja putkityöt sekä LVI-remontti, toteutetaan huolellisesti ja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Valaistuksen päivitys ja sisustussuunnittelu antavat asunnolle uuden elämän.

Erikoistyöt ja asennukset Söderkullan huoneistoissa

Huoneistoremontin yhteydessä toteutamme myös erikoistöitä, kuten sisäikkunoiden vaihdon, portaiden kunnostuksen ja saunan remontin. Kellarin kunnostus ja kattoikkunan asennus tuovat lisätilaa ja valoa asuntoon. Ilmanvaihdon parantaminen on tärkeää asumismukavuuden kannalta, ja vesieristyksen sekä kosteusvaurioiden korjauksen avulla varmistamme asunnon turvallisuuden ja kestävyyden. Lämmitysjärjestelmän päivitys, akustiikkaremontti ja tehokkaat tehosteseinät luovat miellyttävän ja toimivan asuinympäristön.

Kylpyhuoneen ja WC:n perusteellinen uudistus Söderkullassa

Kylpyhuoneen ja WC:n remontti on yksi erikoisalaamme Söderkullassa. Toteutamme kattavia muutostöitä, jotka sisältävät uusimmat WC-kalusteet, ilmanvaihdon päivityksen ja lattialämmityksen asennuksen, olipa kyseessä vesikiertoinen tai sähkökäyttöinen järjestelmä. Saumalistojen, jalkalistojen ja viimeistelytyöiden avulla varmistamme, että lopputulos on sekä kaunis että toimiva. Saunaremontti, ikkunalautojen päivitys, parvekelattioiden kunnostus sekä epoxilattioiden ja epoxipinnoitteiden asentaminen lisäävät asunnon arvoa ja viihtyvyyttä.

Muista kotitalousvähennys!

Muista kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys on Suomessa tarjolla oleva verohyöty, joka mahdollistaa kotitalouksille verovähennyksen tietyistä kotitalouspalveluista, kuten siivouksesta ja remonttitöistä. Kotitaloudet voivat hakea kotitalousvähennystä kodin sekä vapaa-ajan asunnon perusparannus- ja kunnostustöistä.

Lue lisää sivuilta www.vero.fi ja säästä merkittävä summa remontissasi!