Ulkoremontit

Meidän ammattitaitoisella tiimillämme on vuosien kokemus ulkoremonteista ja olemme valmiita toteuttamaan projektinne laadukkaasti ja tehokkaasti.

Kaikki ulkoremontit ammattitaidolla

KVO Saneeraus hoitaa luotettavasti ja varmasti erilaiset ulkoremontit maalauksista ja terasseista aina julkisivusaneerauksiin. Ulkoremontoinnin ammattilaisemme suorittavat turvallisesti ja vastuullisesti haastavatkin saneeraukset.

Palvelumme Kattavat:

  • Julkisivuremontti ja Ulkomaalaus: Korkealaatuisten maalien, kuten Tikkurilan ja Teknoksen, käyttö takaa kestävän ja kauniin lopputuloksen.
  • Kattoremontti ja Vesikaton Korjaus: Kattotiilien vaihdosta kattopeltien maalaukseen, me huolehdimme katon kunnon palauttamisesta.
  • Piharemontti ja Piharakennusten Remontointi: Pihakiveyksestä pergolan rakentamiseen, luomme unelmienne piha-alueen.
  • Terassin ja Parvekkeen Rakentaminen ja Kunnostus: Terassilasituksesta terassin öljyämiseen, parannamme ulkotilojenne viihtyisyyttä ja käytännöllisyyttä.


…sekä monia muita palveluita, kuten ikkuna- ja oviremontit, ulkoportaiden korjaus, ja ulkoseinän eristys.

Laadukkaat materiaalit ja ammattitaitoinen ayö:

Käytämme ainoastaan parhaita materiaaleja, kuten Uula Colorin talomaaleja ja Osmo-puuöljyjä, varmistaaksemme, että remontti kestää aikaa ja sääolosuhteita. Lisäksi ammattitaitoinen tiimimme huolehtii siitä, että jokainen yksityiskohta on huolellisesti viimeistelty.

Kokonaisvaltainen ulkoremontti:

Me KVO Saneerauksella ymmärrämme, että ulkoremontti on enemmän kuin vain maalausta. Se on investointi kotinne ulkonäköön ja toimivuuteen. Tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja aina suunnittelusta toteutukseen.

Ota yhteyttä ja aloitetaan teidänkin asunnon ehostus:

Olitpa suunnittelemassa ulkoseinän maalausta, terassin rakentamista tai koko pihan uudistamista, olemme täällä auttamassa. Ota yhteyttä [Yrityksen Nimi]:iin tänään ja aloita matka unelmiesi ulkotiloihin!

Laskuri

Mietityttääkö remontin hinta? Voit kätevän laskurimme avulla suunnitella seuraavan remonttisi kuluja. 

Remonttiemme rahoituskumppanina toimii Santander Consumer Finance. Voit siirtyä tästä heidän sivuillensa ja hakea rahoitusta remontille.

Muista kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys on Suomessa tarjolla oleva verohyöty, joka mahdollistaa kotitalouksille verovähennyksen tietyistä kotitalouspalveluista, kuten siivouksesta ja remonttitöistä. Kotitaloudet voivat hakea kotitalousvähennystä kodin sekä vapaa-ajan asunnon perusparannus- ja kunnostustöistä.

Lue lisää sivuilta www.vero.fi ja säästä merkittävä summa remontissasi!