Huoneistoremontti Kerava

Keravan asukkaiden ensisijainen valinta huoneistoremonteissa – tarjoamme kattavia ja räätälöityjä ratkaisuja kaikkiin kotinne remonttitarpeisiin.

Huoneistojen sisätilojen uudistus Keravalla

Palvelumme Keravan alueella kattaa laajan kirjon huoneistoremontteja. Tarjoamme maalauksen, tapetoinnin ja lattian asennuksen ammattitaidolla, mukaan lukien parkettilattian hionta ja lakkaus. Sisäkaton korjaus ja seinien tasoitus ovat osa palveluvalikoimaamme, joilla luomme tiloihin uuden ja raikkaan ilmeen. Sisäovien vaihdon ja keittiön kaappien uusimisen avulla päivitämme asuntonne ulkonäköä ja toimivuutta. Kylpyhuoneremontti, johon sisältyvät sähkö- ja putkityöt sekä LVI-remontti, toteutetaan huolellisesti, ottaen huomioon tilojen erityisvaatimukset ja asiakkaan toiveet.

Kattavat erikoistyöt ja asennuspalvelut Keravan huoneistoissa

Huoneistoremontin yhteydessä toteutamme myös erikoistöitä, kuten sisäikkunoiden vaihdon, portaiden kunnostuksen ja saunan remontin. Kellarin kunnostus ja kattoikkunan asennus tuovat lisää tilaa ja valoa asuntoonne. Ilmanvaihdon parantaminen on tärkeää asumismukavuuden kannalta, kun taas vesieristyksen ja kosteusvaurioiden korjauksen avulla varmistamme asuntonne pitkäaikaisen kestävyyden ja turvallisuuden. Lisäksi tarjoamme lämmitysjärjestelmän päivitystä, akustiikkaremonttia sekä tehokkaita tehosteseiniä, jotka parantavat asumisviihtyvyyttä.

Kylpyhuoneen ja WC:n kokonaisvaltainen remontti Keravalla

Erikoistumme Keravalla kylpyhuoneen ja WC:n kokonaisvaltaiseen remontointiin. Remonttiin sisältyy kaikki WC-kalusteiden uusimisesta ilmanvaihdon päivitykseen. Tarjoamme myös lattialämmityksen asennuksen, olipa kyse vesikiertoisesta tai sähkökäyttöisestä järjestelmästä. Saumalistojen, jalkalistojen ja viimeistelytyöiden avulla varmistamme, että lopputulos on sekä esteettisesti että toiminnallisesti korkealaatuinen. Saunaremontti, ikkunalautojen uusiminen, parvekelattioiden päivitys sekä epoxilattioiden ja epoxipinnoitteiden asennus lisäävät tilojen arvoa ja viihtyvyyttä.

Muista kotitalousvähennys!

Muista kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys on Suomessa tarjolla oleva verohyöty, joka mahdollistaa kotitalouksille verovähennyksen tietyistä kotitalouspalveluista, kuten siivouksesta ja remonttitöistä. Kotitaloudet voivat hakea kotitalousvähennystä kodin sekä vapaa-ajan asunnon perusparannus- ja kunnostustöistä.

Lue lisää sivuilta www.vero.fi ja säästä merkittävä summa remontissasi!