Vesivahinko-
saneeraus

Kun vesivahinko tapahtuu, me olemme täällä auttamassa nopeasti ja tehokkaasti. Tarjoamme ammattitaitoisia ratkaisuja kaikkiin vesivahinkoihin ja kosteusongelmiin.

Ymmärrämme vesivahingon kiireellisyyden ja tarjoamme nopean vasteajan. Lisäksi varmistamme, että jokainen korjaustyö tehdään korkeimpien standardien mukaisesti ja ajallaan.

Meidän Palvelumme:

  • Vesivahinkojen Korjaus: Kattovuodot, lattiavuodot, putkirikot, ja WC:n vuodot.
  • Kosteusmittaus ja Kuivatus: Tarkka kosteusmittaus ja tehokas kuivatus viimeisimmällä teknologialla.
  • Vahinkotarkastus ja Vakuutusyhtiön Asiointi: Teemme yhteistyötä vakuutusyhtiöiden kanssa vahinkotarkastuksissa ja korvausasioissa.
  • Rakennusvaurioiden ja Homevaurioiden Korjaus: Kosteusvauriokorjaukset ja homevaurioiden hoito.


…sekä paljon muuta, kuten viemäritukosten avaaminen, salaojien ongelmien ratkaisut, ja kellaritulvien korjaus.

Kosteusvaurioiden Ehkäisy ja Korjaus:

Tarjoamme myös palveluita kosteusvaurioiden ennaltaehkäisyyn, kuten vedenpitäviä pinnoitteita, vesieristyksiä, ja kondenssiongelmien ratkaisuja. Lisäksi suoritamme rakennusten kosteusmittauksia ja ilmanvaihdon tarkastuksia ennaltaehkäisevästi.

Rakennustekninen Asiantuntijuus:

Meidän tiimimme koostuu kokeneista LVI-asentajista, rakennusteknisistä asiantuntijoista ja kuivausliikkeiden ammattilaisista, jotka kaikki työskentelevät yhdessä tarjotakseen parhaat mahdolliset ratkaisut vesivahinkoihin.

Ota yhteyttä heti vesivahingon sattuessa

Jos kohtaatte vesivahingon, älkää epäröikö ottaa yhteyttä. Olemme täällä auttamassa teitä jokaisessa vaiheessa, aina vahingon havaitsemisesta sen täydelliseen korjaamiseen.

Muista kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys on Suomessa tarjolla oleva verohyöty, joka mahdollistaa kotitalouksille verovähennyksen tietyistä kotitalouspalveluista, kuten siivouksesta ja remonttitöistä. Kotitaloudet voivat hakea kotitalousvähennystä kodin sekä vapaa-ajan asunnon perusparannus- ja kunnostustöistä.

Lue lisää sivuilta www.vero.fi ja säästä merkittävä summa remontissasi!