Huoneistoremontti Klaukkala

Klaukkalan asuntojen remontointiin erikoistunut ammattilaisyritys tarjoaa korkealaatuisia ja asiakaslähtöisiä huoneistoremonttipalveluita, jotka muuttavat unelmasi todellisuudeksi.

Huoneistojen sisätilojen uudistus Klaukkalassa

Tarjoamme Klaukkalan alueella kattavia huoneistoremonttipalveluita, mukaan lukien maalauksen, tapetoinnin ja lattian asennuksen. Parkettilattian hionta ja lakkaus herättävät vanhat lattiat uuteen eloon, kun taas sisäkaton korjaus ja seinien tasoitus parantavat tilojen ilmettä ja tunnelmaa. Sisäovien vaihto ja keittiön kaappien uusiminen päivittävät asunnon tyylikkääksi ja toimivaksi. Kylpyhuoneremontti, johon sisältyvät sähkötyöt, putkityöt ja LVI-remontti, toteutetaan huolellisesti ja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Valaistuksen päivitys ja sisustussuunnittelu antavat asunnolle uuden elämän.

Huoneistoremontin erikoistyöt ja asennuspalvelut Klaukkalassa

Huoneistoremonttiemme yhteydessä tarjoamme myös erikoistöitä, kuten sisäikkunoiden vaihdon, portaiden kunnostuksen ja saunan remontin. Kellarin kunnostus ja kattoikkunan asennus lisäävät asunnon arvoa ja käyttömukavuutta. Ilmanvaihdon parantaminen, vesieristyksen toteuttaminen ja kosteusvaurioiden korjaus ovat tärkeitä aspekteja, jotka varmistavat asunnon pitkäaikaisen kestävyyden ja terveellisyyden. Lisäksi tarjoamme lämmitysjärjestelmän päivitystä, akustiikkaremonttia ja tehosteseinien luomista, jotka lisäävät asumisviihtyvyyttä.

Kylpyhuoneen ja WC:n perusteellinen uudistus Klaukkalassa

Erikoistumme Klaukkalassa kylpyhuoneen ja WC:n perusteellisiin remontteihin. Toteutamme kattavat remontit, jotka sisältävät WC-kalusteiden uusimisen, ilmanvaihdon päivityksen ja lattialämmityksen asentamisen, olipa kyseessä vesikiertoinen tai sähkökäyttöinen järjestelmä. Saumalistojen, jalkalistojen ja viimeistelytyöiden avulla varmistamme, että lopputulos on sekä toimiva että esteettisesti miellyttävä. Saunaremontti, ikkunalautojen uusiminen, parvekelattioiden päivitys sekä epoxilattioiden ja epoxipinnoitteiden asentaminen lisäävät asunnon arvoa ja asumismukavuutta.

Muista kotitalousvähennys!

Muista kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys on Suomessa tarjolla oleva verohyöty, joka mahdollistaa kotitalouksille verovähennyksen tietyistä kotitalouspalveluista, kuten siivouksesta ja remonttitöistä. Kotitaloudet voivat hakea kotitalousvähennystä kodin sekä vapaa-ajan asunnon perusparannus- ja kunnostustöistä.

Lue lisää sivuilta www.vero.fi ja säästä merkittävä summa remontissasi!