Huoneistoremontti Porvoo

Porvoon alueen huoneistoremonttien asiantuntija, joka tarjoaa luotettavaa ja korkealaatuista palvelua kaikille asiakkaille, toteuttaen unelmienne kodin remontit.

Huoneistojen sisätilojen uudistus Porvoossa

Meidän palvelumme Porvoossa kattavat huoneistoremontit alkaen maalauksesta ja tapetoinnista aina lattian asennukseen. Parketin hionta ja lakkaus palauttavat vanhan parkettilattian alkuperäisen loiston, kun taas sisäkaton korjaus ja seinien tasoitus parantavat huoneiston yleisilmettä. Sisäovien vaihto ja keittiön kaappien uusiminen modernisoivat tilan ilmettä ja parantavat käytännöllisyyttä. Kylpyhuoneremontit, mukaan lukien sähkötyöt, putkityöt ja LVI-remontit, toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti, korkeatasoisesti ja ammattitaidolla.

Laajennetut remonttipalvelut ja erikoistyöt Porvoossa

Tarjoamme laajan valikoiman erikoistöitä ja laajennettuja palveluita huoneistoremonteissa. Sisäikkunoiden vaihto, portaiden kunnostus ja saunan remontti ovat osa palveluvalikoimaamme. Kellarin kunnostus ja kattoikkunan asennus lisäävät asunnon arvoa ja käytettävyyttä. Ilmanvaihdon parantaminen, vesieristyksen toteuttaminen ja kosteusvaurioiden korjaus ovat tärkeitä aspekteja, jotka varmistavat asumismukavuuden ja -turvallisuuden. Lisäksi tarjoamme lämmitysjärjestelmän päivitystä, akustiikkaremonttia ja erilaisia tehosteseiniä, jotka parantavat asumisviihtyvyyttä ja -akustiikkaa.

Kylpyhuoneen ja WC:n täydellinen uudistaminen Porvoossa

Erikoistumme kylpyhuoneen ja WC:n täydellisiin remontteihin Porvoon alueella. Toteutamme remontit, jotka sisältävät kaiken WC-kalusteiden uusimisesta ilmanvaihdon parantamiseen ja lattialämmityksen asentamiseen. Vesikiertoisen ja sähkökäyttöisen lattialämmityksen asentaminen lisää mukavuutta kylpyhuoneeseen. Saumalistojen, jalkalistojen ja viimeistelytyöiden avulla varmistamme, että lopputulos on esteettisesti miellyttävä ja käytännöllinen. Saunaremontti, ikkunalautojen uusiminen, parvekelattioiden päivitys sekä epoxilattioiden ja epoxipinnoitteiden asentaminen tuovat lisäarvoa ja toiminnallisuutta jokaiseen tilaan.

Muista kotitalousvähennys!

Muista kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys on Suomessa tarjolla oleva verohyöty, joka mahdollistaa kotitalouksille verovähennyksen tietyistä kotitalouspalveluista, kuten siivouksesta ja remonttitöistä. Kotitaloudet voivat hakea kotitalousvähennystä kodin sekä vapaa-ajan asunnon perusparannus- ja kunnostustöistä.

Lue lisää sivuilta www.vero.fi ja säästä merkittävä summa remontissasi!