Huoneistoremontti Kirkkonummi

Kirkkonummen asuntojen remontointiin erikoistunut yritys, tarjoamme ammattitaidolla toteutettuja, kokonaisvaltaisia huoneistoremonttipalveluita, jotka vastaavat jokaisen asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin.

Huoneiston sisätilojen uudistus Kirkkonummella

Tarjoamme Kirkkonummen alueella laadukkaita huoneistoremonttipalveluita, jotka sisältävät maalauksen, tapetoinnin ja lattian asennuksen. Parkettilattian hionta ja lakkaus ovat osa palveluitamme, jotka tuovat tiloihin uutta eloa. Sisäkaton korjaus ja seinien tasoitus parantavat tilojen visuaalista ilmettä ja lisäävät asumismukavuutta. Sisäovien vaihto ja keittiön kaappien uusiminen tuovat asuntoon modernia tyylikkyyttä. Kylpyhuoneremontti, joka sisältää sähkötyöt, putkityöt ja LVI-remontin, toteutetaan huolellisesti ja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Valaistuksen päivitys ja sisustussuunnittelu tuovat lisäarvoa jokaiseen projektiin.

Huoneistojen erikoistyöt ja asennuspalvelut Kirkkonummella

Tarjoamme erikoistöitä ja asennuspalveluita, kuten sisäikkunoiden vaihdon, portaiden kunnostuksen ja saunan remontin. Kellarin kunnostus ja kattoikkunan asennus ovat olennainen osa palveluitamme, jotka tuovat lisää tilaa ja valoa huoneistoihin. Ilmanvaihdon parantaminen, vesieristyksen toteuttaminen ja kosteusvaurioiden korjaus ovat tärkeitä aspekteja, jotka takaavat asunnon pitkäaikaisen kestävyyden ja turvallisuuden. Lisäksi tarjoamme lämmitysjärjestelmän päivitystä ja akustiikkaremonttia, jotka parantavat asumismukavuutta ja -viihtyvyyttä

Kylpyhuoneen ja WC:n perusteellinen remontti Kirkkonummella

Erikoistumme kylpyhuoneen ja WC:n perusteellisiin remontteihin Kirkkonummella. Toteutamme remontit, jotka sisältävät WC-kalusteiden uusimisen, ilmanvaihdon päivityksen ja lattialämmityksen asennuksen, olipa kyseessä vesikiertoinen tai sähkökäyttöinen järjestelmä. Saumalistojen, jalkalistojen ja viimeistelytyöiden avulla varmistamme, että lopputulos on sekä toiminnallisesti että visuaalisesti korkeatasoinen. Saunaremontti, ikkunalautojen uusiminen, parvekelattioiden päivitys sekä epoxilattioiden ja epoxipinnoitteiden asennus lisäävät tilojen arvoa ja viihtyvyyttä.

Muista kotitalousvähennys!

Muista kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys on Suomessa tarjolla oleva verohyöty, joka mahdollistaa kotitalouksille verovähennyksen tietyistä kotitalouspalveluista, kuten siivouksesta ja remonttitöistä. Kotitaloudet voivat hakea kotitalousvähennystä kodin sekä vapaa-ajan asunnon perusparannus- ja kunnostustöistä.

Lue lisää sivuilta www.vero.fi ja säästä merkittävä summa remontissasi!