Kylpyhuone-remontti

Kylpyhuoneremontti on loistava tapa lisätä kotisi arvoa ja mukavuutta. KVO Saneeraus Oy:n ammattilaiset ovat valmiina toteuttamaan unelmiesi kylpyhuoneen, hyödyntäen parhaita materiaaleja ja tekniikoita.

Remontin perustana on laadukas vedeneristys, jossa käytämme primeria, silikonia ja erilaisia sauma-aineita varmistaaksemme vedenpitävyyden. Märkätilalevy, kyprokki ja tulppalevy ovat keskeisiä elementtejä seinärakenteissa, tarjoten lujuutta ja kosteudenkestävyyttä. Wegi- ja sanerauslaastit takaavat kestävät ja tasaiset pinnat.

Lattiarakenteet – Mukavuutta ja Tyylikkyyttä

Kylpyhuoneremontissa lattiarakenteet ovat olennaisia. Lattialämmitys, kaatuvalu ja viemäröinti ovat asennustöidemme ytimessä. Valitsemme laadukkaat lattialaatat, kuten marmorilaatat, klinkkerilaatat ja kuivapuristetut laatat, jotka tarjoavat kestävyyttä ja tyylikkyyttä. Mikrosementti ja epoxilattiat ovat moderneja vaihtoehtoja perinteisille laatoille.

Seinäpinnat – Tyyliä ja Kestävyyttä

Seinälaattojen valinnassa keskitymme estetiikkaan ja kestävyyteen. Kaakelit, savilaatat ja erilaiset marmorilaatat luovat tyylikkään ilmeen. Kiiltofibercum ja kerafiber takaavat seinien kestävyyden ja turvallisuuden. Ardex 8 plus 9 ja webervesieriste ovat erinomaisia valintoja kosteudenkestävyyden varmistamiseksi.

Kattorakenteet ja Kalusteet – Viimeistelyä ja Toimivuutta

Kylpyhuoneen kattoon valitsemme tervaleppäpaneelin, kuusipaneelin tai valkolakatun paneelin. Märkätilakattopaneelit sopivat erinomaisesti kosteisiin tiloihin. Kalusteiden osalta tarjoamme laajan valikoiman vesikalusteita, suihkuseiniä, pesualtaita ja rättipattereita. Suihkukaappi, pidee ja suihkuverho lisäävät toiminnallisuutta ja mukavuutta.

Lisävarusteet ja Valaistus – Viimeinen Silaus

Kylpyhuoneremontti ei ole valmis ilman huolellisesti valittuja lisävarusteita ja valaistusta. Rosterikansi, saippuateline ja verhotanko lisäävät käytännöllisyyttä, kun taas huolellisesti suunniteltu kylpyhuoneenvalaistus luo tunnelmaa ja toimivuutta.

Vesivahinkojen Ehkäisy – Turvallisuus Ensin

Kylpyhuoneremontin yhteydessä kiinnitämme erityistä huomiota vesivahinkojen ehkäisyyn. Asiantuntijamme varmistavat, että kaikki asennukset ja materiaalit täyttävät korkeimmat turvallisuusstandardit, taaten pitkäikäisen ja turvallisen kylpyhuoneen.

Remonttiemme rahoituskumppanina toimii Santander Consumer Finance.

Voit siirtyä tästä heidän sivuillensa ja hakea rahoitusta remontille.

Muista kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys on Suomessa tarjolla oleva verohyöty, joka mahdollistaa kotitalouksille verovähennyksen tietyistä kotitalouspalveluista, kuten siivouksesta ja remonttitöistä. Kotitaloudet voivat hakea kotitalousvähennystä kodin sekä vapaa-ajan asunnon perusparannus- ja kunnostustöistä.

Lue lisää sivuilta www.vero.fi ja säästä merkittävä summa remontissasi!