Maalaus

Meiltä onnistuu sisä- ja ulkotilojen niin pienet kuin suuretkin maalausprojektit. KVO Saneeraus tarjoaa laadukkaita maalauspalveluita niin yksityisasiakkaille kuin yrityksillekin. Meidän ammattitaitoisella tiimillämme on vuosien kokemus erilaisista maalausprojekteista.

Kattavat Maalauspalvelut:

  • Sisä- ja Ulkomaalaus: Oli kyseessä sitten olohuoneen maalaus tai koko talon ulkomaalaus, tarjoamme täyden palvelun maalauksesta pohjatöihin.
  • Erikoismaalaukset ja Tehosteseinät: Käytämme erikoismaaleja ja luomme upeita tehosteseiniä, jotka tuovat tilaan persoonallisuutta.
  • Katon ja Sokkelien Maalaus: Kattomaalauksesta sokkelien maalaukseen ja pinnoitukseen, me huolehdimme rakennuksenne ulkonäöstä.
  • Tapettien asennus ja poistoPoistamme vanhat tapetit seinistä ja asennamme uudet, tyylikkäät tapetit seiniisi.


…sekä monia muita palveluita, kuten pesu, maalaukset, terassin ja ikkunoiden maalaukset.

Laadukkaat Työvälineet ja Materiaalit:

Käytämme ainoastaan laadukkaita työvälineitä ja materiaaleja, kuten kestäviä maaleja, maalirullia ja pensseleitä. Meiltä löytyy sopiva maalityyppi ja -sävy jokaiseen tarpeeseen.

Asiantunteva Suunnittelu ja Neuvonta:

Autamme teitä maalin valinnassa ja sävyjen tunnistamisessa. Kokeneet maalarimme neuvovat teitä sopivien sävyjen ja maalityyppien valinnassa, varmistaen täydellisen lopputuloksen.

Turvallinen ja Siisti Työskentely:

Turvallisuus ja siisteys ovat meille tärkeitä. Käytämme suojamuovia ja muita suojausmenetelmiä varmistaaksemme, että maalaustyö sujuu ilman ylimääräisiä sotkuja.

Ota Yhteyttä ja Pyydä Tarjous:

Kun tarvitsette laadukasta ja ammattimaista maalauspalvelua, ota yhteyttä KVO Saneeraukseen. Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat ja ilmaisen arvion maalausprojektillenne.

Muista kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys on Suomessa tarjolla oleva verohyöty, joka mahdollistaa kotitalouksille verovähennyksen tietyistä kotitalouspalveluista, kuten siivouksesta ja remonttitöistä. Kotitaloudet voivat hakea kotitalousvähennystä kodin sekä vapaa-ajan asunnon perusparannus- ja kunnostustöistä.

Lue lisää sivuilta www.vero.fi ja säästä merkittävä summa remontissasi!