Putkityöt

KVO Saneeraus Oy tarjoaa laadukkaita putkityöpalveluita, jotka kattavat kaikki putkistoihin liittyvät tarpeet. Olemme kokeneita putkimiehiä, jotka ovat erikoistuneet kaikenlaisiin putkitöihin, aina pienistä korjauksista laajoihin putkiremontteihin.

Putkiremontti ja Putkisaneeraus – Laadulla ja Ammattitaidolla

Tarjoamme kattavia putkiremontti- ja putkisaneerauspalveluita. Olipa kyseessä vanhan vesijohto- tai viemärijärjestelmän uusiminen, meillä on taito ja teknologia toteuttaa se. Putkinousu, LVI-asennus ja lämmitysjärjestelmän päivitys ovat osa palveluvalikoimaamme.

Viemäri- ja Vesijohdot – Toimivuutta ja Turvallisuutta

Huolehdimme viemäriputkien ja vesijohtojen asennuksista ja korjauksista. Viemärin avaus, putken eristys, lattiakaivojen asennus ja paineenalennusventtiilien vaihto ovat tärkeitä toimenpiteitä, joilla varmistamme järjestelmän toimivuuden ja turvallisuuden.

Lämmitys ja Vesikalusteet – Mukavuutta Kotiisi

Lämmitysjärjestelmän huolto, lämpöpumppujen asennus ja lämpöverkon ylläpito ovat keskeisiä palveluitamme. Tarjoamme myös vesikalusteiden, kuten hanan vaihdon ja vuotavien hanojen korjauksen. Lisäksi teemme vesimittarin asennuksia ja putkien huuhteluita.

Putkivuodot ja Vesivahingot – Nopeaa ja Tehokasta Apua

Kun kohtaat putkivuodon tai vesivahingon, KVO Saneeraus Oy:n asiantuntijat ovat valmiita auttamaan nopeasti ja tehokkaasti. Teemme vesivahingon korjaukset ja putkien sulatukset ammattitaidolla, minimoiden vahingon laajuuden.

Erikoispalvelut – Kattavuutta ja Luotettavuutta

Tarjoamme erikoispalveluita, kuten putkien sukitusta, lämmitysputkien ja käyttövesiputkien asennusta sekä viemärin hajun poistoa. Putkien kuntotutkimukset ja paineenkorotuspumppujen asennukset ovat myös osa palveluvalikoimaamme.

Keittiö, Kylpyhuone ja WC – Putkitöitä Kodin Jokaiseen Kulmaan

Erityisesti keittiöiden, kylpyhuoneiden ja WC-tilojen putkityöt vaativat erityistä huomiota. Meillä on kokemusta monenlaisten kalusteiden ja märkätilojen putkitöistä, aina maalämpöhuollosta termostaattien vaihtoon.

Valitse KVO Saneeraus Oy Putkitöihin – Laatu ja Luotettavuus Taattu

Kun valitset KVO Saneeraus Oy:n putkitöihin, saat ammattitaitoista, luotettavaa ja laadukasta palvelua. Ota yhteyttä, niin räätälöimme ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi.

Muista kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys on Suomessa tarjolla oleva verohyöty, joka mahdollistaa kotitalouksille verovähennyksen tietyistä kotitalouspalveluista, kuten siivouksesta ja remonttitöistä. Kotitaloudet voivat hakea kotitalousvähennystä kodin sekä vapaa-ajan asunnon perusparannus- ja kunnostustöistä.

Lue lisää sivuilta www.vero.fi ja säästä merkittävä summa remontissasi!