Huoneistoremontti Tuusula

Tuusulan alueen huoneistoremonttien asiantuntija, joka tarjoaa laadukasta ja asiakaslähtöistä palvelua, muuntaen asunnot unelmienne kodeiksi.

Asuntojen sisätilojen uudistus Tuusulassa

Kattavat huoneistoremonttipalvelumme Tuusulassa sisältävät maalauksen, tapetoinnin ja lattian asennuksen, tarjoten asunnoille uuden elämän. Parkettilattian hionta ja lakkaus palauttavat lattioiden loiston, kun taas sisäkaton korjaus ja seinien tasoitus parantavat tilojen ilmettä ja tunnelmaa. Sisäovien vaihto ja keittiön kaappien uusiminen päivittävät tilat moderniksi ja käytännöllisiksi. Kylpyhuoneremontti, johon sisältyvät sähkötyöt, putkityöt ja LVI-remontit, toteutetaan ammattitaidolla ja asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Erikoistyöt ja laajennetut remonttipalvelut Tuusulassa

Huoneistoremonteissamme Tuusulassa toteutamme myös erikoistöitä, kuten sisäikkunoiden vaihdon, portaiden kunnostuksen ja saunan remontin. Kellarin kunnostus ja kattoikkunan asennus tuovat lisäarvoa ja toiminnallisuutta asuntoon. Ilmanvaihdon parantaminen, vesieristys ja kosteusvaurioiden korjaus ovat olennaisia palveluitamme, jotka takaavat asumisen terveellisyyden ja turvallisuuden. Tarjoamme myös lämmitysjärjestelmän päivitystä ja akustiikkaremonttia, jotka parantavat asumismukavuutta ja -viihtyvyyttä.

Kylpyhuoneen ja WC:n kokonaisvaltainen uudistaminen Tuusulassa

Erikoisalaamme Tuusulassa on kylpyhuoneiden ja WC-tilojen täydellinen uudistaminen. Toteutamme remontit huolellisesti, mukaan lukien WC-kalusteiden uusimisen, ilmanvaihdon päivityksen ja lattialämmityksen asentamisen, olipa kyseessä vesikiertoinen tai sähkökäyttöinen järjestelmä. Saumalistojen, jalkalistojen ja viimeistelytyöiden avulla varmistamme, että lopputulos on sekä toimiva että esteettisesti miellyttävä. Lisäksi saunaremontti, ikkunalautojen uusiminen, parvekelattioiden päivitys sekä epoxilattioiden ja epoxipinnoitteiden asennus lisäävät asunnon arvoa ja viihtyisyyttä.

Muista kotitalousvähennys!

Muista kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys on Suomessa tarjolla oleva verohyöty, joka mahdollistaa kotitalouksille verovähennyksen tietyistä kotitalouspalveluista, kuten siivouksesta ja remonttitöistä. Kotitaloudet voivat hakea kotitalousvähennystä kodin sekä vapaa-ajan asunnon perusparannus- ja kunnostustöistä.

Lue lisää sivuilta www.vero.fi ja säästä merkittävä summa remontissasi!