Taloyhtiöt Järvenpää

Oletko Järvenpään taloyhtiön hallituksen jäsen tai kiinteistönhoidosta vastaava henkilö? Etsitkö luotettavaa kumppania taloyhtiönne monipuolisiin remonttitöihin? KVO Saneeraukselta saatte tarpeelliset remontit, jotka on räätälöity juuri teidän taloyhtiön tarpeisiin.

Kaikki taloyhtiön tarvitsemat remontit - KVO Saneeraus Oy

Meidän ammattitaitoinen tiimimme on valmis toteuttamaan monenlaiset remontit, aina putkiremontista kattoremonttiin ja lämmitysjärjestelmän uusimisesta ikkunaremonttiin. Olemme erikoistuneet myös parvekeremontteihin, hissiremontteihin ja piha-alueiden kunnostamiseen. Lisäksi tarjoamme palveluita, kuten salaojaremontti, kylpyhuone- ja saunaremontti, sekä lämmönvaihtimen uusiminen. Ymmärrämme, että jokainen taloyhtiö on ainutlaatuinen, ja siksi pyrimme räätälöimään palvelumme vastaamaan yksilöllisiä tarpeitanne. Olipa kyseessä lämmitysjärjestelmän tasapainotus, elementtisaumojen uusiminen tai vaikkapa viheralueiden suunnittelu, olemme valmiita auttamaan.

Remontti juuri teidän taloyhtiölle

Kun puhutaan sisätilojen parannuksista, kuten viemäri- ja sähköremonteista, valaistuksen uusimisesta tai lukitusratkaisujen päivittämisestä, meidän asiantuntijamme ovat valmiita tarjoamaan parasta laatua. Tarjoamme myös palveluita kuten parvekelasitusten asennus, ilmanvaihtoremontti ja hulevesijärjestelmän uusiminen. Autotallien ja kellaritilojen kunnostus, kuntoarviot, energiatehokkuuden parantaminen, porraskäytävän maalaus ja oviremontti ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, miten voimme auttaa taloyhtiötänne pysymään ajan tasalla ja turvallisena. Panostamme myös ulkoalueiden parannuksiin, kuten ulkoalueiden valaistuksen parantamiseen, kuntoilutilojen remonttiin, sisäpihan kunnostukseen ja kattoturvatuotteiden asennukseen. Kosteusvaurioiden korjaus, terassiremontti, pihavalaistuksen suunnittelu, kellarikomeroiden rakentaminen ja pihaporttien uusiminen ovat myös osa palveluvalikoimaamme.

Remontit ja saneeraukset jokaisen taloyhtiön tarpeisiin

Lisäksi tarjoamme erikoispalveluita, kuten lämmitysjärjestelmän säädön, pihakalusteiden hankinnan, lattiaremontin, WC-remontin, tehosteseinät, timanttileikkaukset ja -poraukset, paikkamaalaukset, jätekuljetukset, kalustukset ja korjaustyöt. Pienkorjaukset, vakuutuskorjaukset, vahinkojen korjaaminen, remonttilainat, arviointikäynnit, sähkönsäästö sekä kustannustehokkaat remontit ovat osa kattavaa palveluvalikoimaamme. Tarjoamme myös moderneja ratkaisuja, kuten vesikiertoiset lattialämmitykset, energiatehokkaan rakentamisen, lämpökamerakuvaukset lämpövuotojen havaitsemiseksi, remontin kilpailuttamisen, maalämmön huollon ja asennuksen sekä vesikiertoisten ilmalämpöpumppujen asennuksen ja huollon. Kattomaalaukset, kivikatto- ja peltikattomaalaukset sekä asbestityöt ovat myös osa ammattitaitoista palveluvalikoimaamme. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä, niin laadimme yhdessä teille sopivan remonttisuunnitelman!

Muista kotitalousvähennys!

Muista kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys on Suomessa tarjolla oleva verohyöty, joka mahdollistaa kotitalouksille verovähennyksen tietyistä kotitalouspalveluista, kuten siivouksesta ja remonttitöistä. Kotitaloudet voivat hakea kotitalousvähennystä kodin sekä vapaa-ajan asunnon perusparannus- ja kunnostustöistä.

Lue lisää sivuilta www.vero.fi ja säästä merkittävä summa remontissasi!