Taloyhtiöt Kerava

Keravan taloyhtiöiden luotettava kumppani kaikissa remonttitarpeissa. Kokeneet ammattilaisemme toteuttavat laadukkaasti ja tehokkaasti kaikenlaiset remonttiprojektit.

Laaja valikoima remonttipalveluja

Toimintamme Keravan taloyhtiöiden remonttipalveluissa kattaa kaiken putkiremonteista kattoremontteihin. Meillä on vankka kokemus lämmitysjärjestelmien uusimisesta, ikkunaremonteista ja parvekeremonteista. Hissiremontit, pihan kunnostukset ja salaojaremontit ovat myös osa palvelutarjontaamme. Kylpyhuone- ja saunaremontit toteutamme huolellisesti ja asiakkaan toiveiden mukaan. Lisäksi tarjoamme elementtisaumojen uusimisen ja piha-alueen vihersuunnittelun, jotka parantavat rakennusten ulkonäköä ja kestävyyttä.

Energiatehokkuutta ja uudenaikaisia ratkaisuja

Kehitämme energiatehokkuutta Keravan taloyhtiöissä tarjoamalla viemäri- ja sähköremontteja sekä valaistuksen uusimista. Lukitusratkaisujen päivittäminen, parvekelasitusten asennus ja ilmanvaihtoremontit kuuluvat myös palveluihimme. Autotallien ja kellaritilojen kunnostus, kuntoarviot ja energiatehokkuuden parantaminen ovat olennainen osa palveluvalikoimaamme. Porraskäytävien maalaus, oviremontit ja ulkoalueiden valaistuksen parantaminen lisäävät kiinteistönne arvoa ja asumismukavuutta.

Kattava huolto ja ylläpito

Tarjoamme monipuolisia huolto- ja ylläpitopalveluita Keravan taloyhtiöille. Kuntoilutilojen remontti, sisäpihan kunnostus ja kattoturvatuotteiden asennus ovat osa palveluitamme. Kosteusvaurioiden korjaukset, terassiremontit ja pihavalaistuksen suunnittelu auttavat ylläpitämään kiinteistönne kuntoa ja turvallisuutta. Kellarikomeroiden rakentaminen, pihaporttien uusiminen sekä lämmitysjärjestelmän säätö ja pihakalusteiden hankinta ovat myös saatavilla. Lattiaremontit, WC-remontit ja tehokkaat timanttileikkaukset ja -poraukset täydentävät palveluvalikoimaamme. Lisäksi tarjoamme jätekuljetuksia, kalustuksia ja kustannustehokkaita pienkorjauksia ja vakuutuskorjauksia.

Muista kotitalousvähennys!

Muista kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys on Suomessa tarjolla oleva verohyöty, joka mahdollistaa kotitalouksille verovähennyksen tietyistä kotitalouspalveluista, kuten siivouksesta ja remonttitöistä. Kotitaloudet voivat hakea kotitalousvähennystä kodin sekä vapaa-ajan asunnon perusparannus- ja kunnostustöistä.

Lue lisää sivuilta www.vero.fi ja säästä merkittävä summa remontissasi!