Taloyhtiöt Kirkkonummi

Kirkkonummen taloyhtiöiden kumppani kaikissa remonttitarpeissa – laadukasta ja kattavaa palvelua, joka vastaa modernin kiinteistönhoitotarpeisiin.

Kattavat remonttipalvelut Kirkkonummen taloyhtiöille

Tarjoamme Kirkkonummen taloyhtiöille monipuoliset perusremonttipalvelut. Olemme erikoistuneet putkiremontteihin, julkisivuremontteihin ja kattoremontteihin. Lämmitysjärjestelmän uusiminen, ikkunaremontit ja parvekeremontit ovat olennainen osa palvelutarjontaamme. Toteutamme hissiremontit sekä pihan ja salaojien kunnostukset ammattitaidolla, varmistaen rakennusten kestävyyden ja asukkaiden mukavuuden. Kylpyhuone- ja saunaremontit suunnittelemme yksilöllisesti, ottaen huomioon taloyhtiöiden erityisvaatimukset. Lisäksi tarjoamme elementtisaumojen uusimista ja piha-alueiden vihersuunnittelua, parantaen näin rakennusten ulkonäköä ja viihtyisyyttä.

Energiatehokkuuden parantaminen ja modernit ratkaisut

Panostamme Kirkkonummen taloyhtiöiden energiatehokkuuteen tarjoamalla viemäri- ja sähköremontteja sekä valaistuksen uusimista. Lukitusratkaisujen päivittäminen ja parvekelasitusten asennus ovat myös tärkeitä palveluitamme. Kunnostamme ilmanvaihtojärjestelmiä ja uusimme hulevesijärjestelmiä, varmistaen asumisen terveellisyyden ja turvallisuuden. Autotallien ja kellaritilojen remontointi, kuntoarviot ja energiatehokkuuden parantaminen ovat osa palveluitamme. Huolehdimme myös porraskäytävien maalauksesta, oviremonteista ja ulkoalueiden valaistuksen parantamisesta, mikä lisää kiinteistön arvoa ja asukkaiden viihtyisyyttä.

Kirkkonummen taloyhtiöiden kunnossapito ja lisäpalvelut

Tarjoamme Kirkkonummen taloyhtiöille kattavia kunnossapito- ja lisäpalveluita. Kuntoilutilojen remontti, sisäpihan kunnostus ja kattoturvatuotteiden asennus ovat osa palvelutarjontaamme. Kosteusvaurioiden korjaus, terassiremontit ja pihavalaistuksen suunnittelu auttavat ylläpitämään kiinteistöjen kuntoa ja turvallisuutta. Lisäksi tarjoamme kellarikomeroiden rakentamista ja pihaporttien uusimista. Lämmitysjärjestelmän säätö, pihakalusteiden hankinta sekä lattiaremontit ja WC-remontit kuuluvat palveluihimme. Tarjoamme myös timanttileikkauksia ja -porauksia, paikkamaalauksia, jätekuljetuksia ja kalustuksia. Erikoispalveluihimme kuuluvat lisäksi vakuutuskorjaukset, vahinkojen korjaukset, remonttilainat, arviointikäynnit, sähkönsäästöratkaisut sekä kustannustehokkaat remontit.

Muista kotitalousvähennys!

Muista kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys on Suomessa tarjolla oleva verohyöty, joka mahdollistaa kotitalouksille verovähennyksen tietyistä kotitalouspalveluista, kuten siivouksesta ja remonttitöistä. Kotitaloudet voivat hakea kotitalousvähennystä kodin sekä vapaa-ajan asunnon perusparannus- ja kunnostustöistä.

Lue lisää sivuilta www.vero.fi ja säästä merkittävä summa remontissasi!