Taloyhtiöt Porvoo

Porvoon taloyhtiöiden ensisijainen valinta kaikissa remonttitarpeissa – luotettavaa, kattavaa ja asiakaslähtöistä palvelua jokaiseen projektinne.

Monipuoliset remonttipalvelut Porvoossa

Tarjoamme Porvoon taloyhtiöille laajan valikoiman perusremonttipalveluita. Erikoisalaamme kuuluvat putkiremontit, julkisivuremontit ja kattoremontit, joita toteutamme käyttäen uusimpia tekniikoita ja materiaaleja. Lämmitysjärjestelmien uusiminen ja ikkunaremontit ovat osa palveluvalikoimaamme, jolla pyrimme parantamaan asumismukavuutta ja energiatehokkuutta. Tarjoamme myös parvekeremontteja ja hissiremontteja, jotka lisäävät kiinteistön arvoa ja käytännöllisyyttä. Pihan kunnostus, salaojaremontit, kylpyhuone- ja saunaremontit ovat myös tärkeä osa palveluitamme, joilla varmistamme rakennusten kestävyyden ja asukkaiden turvallisuuden.

Innovatiiviset ja energiatehokkaat ratkaisut

Panostamme Porvoon taloyhtiöiden tarpeisiin tarjoamalla modernit ratkaisut remonteissa. Lämmönvaihtimien uusiminen, lämmitysjärjestelmän tasapainotus ja elementtisaumojen uusiminen ovat olennainen osa palveluitamme. Toteutamme myös piha-alueiden vihersuunnittelua, viemäriremontteja ja sähköremontteja, jotka tuovat kiinteistöön uutta elämää ja toimivuutta. Valaistuksen uusiminen ja lukitusratkaisujen päivittäminen lisäävät asumisen mukavuutta ja turvallisuutta. Ilmanvaihtoremontit, hulevesijärjestelmän uusiminen ja autotallien sekä kellaritilojen kunnostus ovat myös tärkeä osa palvelutarjontaamme.

Kattavat huolto- ja ylläpitopalvelut

Tarjoamme Porvoon taloyhtiöille laajan valikoiman huolto- ja ylläpitopalveluita. Kuntoarviot, porraskäytävien maalaus ja oviremontit ovat olennainen osa huoltopalveluitamme. Ulkoalueiden valaistuksen parantaminen, kuntoilutilojen remontti ja sisäpihan kunnostus auttavat ylläpitämään kiinteistöjen ulkoasua ja toimivuutta. Asennamme kattoturvatuotteita ja korjaamme kosteusvaurioita, jotta kiinteistönne pysyy turvallisena ja arvokkaana. Tarjoamme myös terassiremontteja, pihavalaistuksen suunnittelua, kellarikomeroiden rakentamista ja pihaporttien uusimista. Lämmitysjärjestelmän säädöt, pihakalusteiden hankinta, lattiaremontit ja WC-remontit kuuluvat myös palveluvalikoimaamme. Lisäksi tarjoamme timanttileikkauksia, timanttiporauksia, paikkamaalauksia, jätekuljetuksia sekä kalustuksia.

Muista kotitalousvähennys!

Muista kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys on Suomessa tarjolla oleva verohyöty, joka mahdollistaa kotitalouksille verovähennyksen tietyistä kotitalouspalveluista, kuten siivouksesta ja remonttitöistä. Kotitaloudet voivat hakea kotitalousvähennystä kodin sekä vapaa-ajan asunnon perusparannus- ja kunnostustöistä.

Lue lisää sivuilta www.vero.fi ja säästä merkittävä summa remontissasi!