Taloyhtiöt Söderkulla

Tervetuloa tutustumaan Söderkullan taloyhtiöiden remonttipalveluihimme. Olemme erikoistuneet monipuolisiin remonttitöihin, joilla parannetaan asumismukavuutta ja kiinteistöjen arvoa.

Palvelumme Taloyhtiöille

Tarjoamme kattavan valikoiman remonttipalveluita Söderkullan alueen taloyhtiöille. Olemme asiantuntijoita putkiremonteissa, julkisivuremonteissa ja kattoremonteissa. Lämmitysjärjestelmän uusiminen ja ikkunaremontit ovat myös osa palveluvalikoimaamme. Ymmärrämme, että jokainen taloyhtiö on ainutlaatuinen, minkä vuoksi räätälöimme ratkaisumme asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Lisäksi tarjoamme parvekeremontteja, hissiremontteja ja pihan kunnostuksia. Vahva kokemuksemme alalta takaa, että jokainen projekti suoritetaan korkeimpien standardien mukaisesti, ajallaan ja budjetin puitteissa.

Energiatehokkuus ja erikoispalvelut

Energiatehokkuuden parantaminen on yksi erikoisosaamisemme alue. Tarjoamme palveluita kuten lämmönvaihtimen uusiminen, lämmitysjärjestelmän tasapainotus ja vesikiertoisten lattialämmitysten asennus. Lisäksi panostamme sisätilojen viihtyvyyteen ja toimivuuteen tarjoamalla palveluita kuten ilmanvaihtoremontti, viemäriremontti ja sähköremontti. Kellaritilojen kunnostus, autotallien remontit, sisäpihan kunnostus ja kattoturvatuotteiden asennus ovat myös osa palvelutarjontaamme. Meiltä saatte myös asiantuntevaa apua kosteusvaurioiden korjaukseen, terassiremontteihin ja pihavalaistuksen suunnitteluun.

Huolto- ja Kunnossapitopalvelut

Ylläpidämme kiinteistöjenne arvoa tarjoamalla kattavia huolto- ja kunnossapitopalveluita. Palveluihimme kuuluvat tehokkaat jätekuljetukset, kalustukset, pienkorjaukset ja vakuutuskorjaukset. Lisäksi tarjoamme lämpökamerakuvauksia lämpövuotojen havaitsemiseksi, maalämpöhuollot ja -asennukset sekä ilmalämpöpumppujen huollot. Olemme myös erikoistuneet remonttien kilpailuttamiseen, tarjoten asiakkaillemme kustannustehokkaita ratkaisuja. Meidän kauttamme saatte myös kattomaalaukset, asbestityöt ja erilaiset timanttityöt, kuten timanttileikkaukset ja -poraukset. Panostamme palveluidemme laatuun ja asiakastyytyväisyyteen, jotta kiinteistönne pysyy turvallisena ja arvokkaana pitkään.

Muista kotitalousvähennys!

Muista kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys on Suomessa tarjolla oleva verohyöty, joka mahdollistaa kotitalouksille verovähennyksen tietyistä kotitalouspalveluista, kuten siivouksesta ja remonttitöistä. Kotitaloudet voivat hakea kotitalousvähennystä kodin sekä vapaa-ajan asunnon perusparannus- ja kunnostustöistä.

Lue lisää sivuilta www.vero.fi ja säästä merkittävä summa remontissasi!