Taloyhtiöt Tuusula

Tuusulan taloyhtiöiden asiantunteva remonttikumppani, joka tarjoaa kattavia ja laadukkaita palveluita kaikenlaisiin kiinteistöjen kunnostustarpeisiin.

Kattavat remonttipalvelut Tuusulan taloyhtiöille

Tarjoamme Tuusulan taloyhtiöille laadukkaat ja kattavat remonttipalvelut, jotka kattavat kaiken putkiremonteista julkisivuremontteihin ja kattoremontteihin. Lämmitysjärjestelmän uusiminen ja ikkunaremontit ovat keskeisiä palveluitamme, jotka parantavat asumisen mukavuutta ja energiatehokkuutta. Parvekeremontit ja hissiremontit tehostavat kiinteistön käytännöllisyyttä ja lisäävät sen arvoa. Pihan kunnostukset ja salaojaremontit varmistavat kiinteistönne kestävyyden ja turvallisuuden, kun taas kylpyhuone- ja saunaremontit toteutamme huolellisesti, räätälöiden ne taloyhtiönne tarpeiden mukaisesti.

Energiatehokkuutta ja nykyaikaisia ratkaisuja

Tuusulan taloyhtiöille tarjoamme erikoispalveluita, jotka tähtäävät energiatehokkuuden parantamiseen ja nykyaikaisten ratkaisujen hyödyntämiseen. Lämmönvaihtimien uusiminen, lämmitysjärjestelmän tasapainotus ja elementtisaumojen uusiminen ovat osa energiatehokkuutta parantavia palveluitamme. Piha-alueen vihersuunnittelu, viemäriremontit ja sähköremontit tuovat uutta elämää ja toimivuutta kiinteistöihinne. Valaistuksen uusiminen ja lukitusratkaisujen päivittäminen lisäävät turvallisuutta ja viihtyisyyttä. Ilmanvaihtoremontit ja hulevesijärjestelmän uusiminen ovat myös tärkeitä palveluitamme, jotka varmistavat terveellisen asumisympäristön.

Monipuoliset huolto- ja ylläpitopalvelut

Tuusulan taloyhtiöiden tarpeisiin vastaamme tarjoamalla kattavia huolto- ja ylläpitopalveluita. Kuntoarviot, porraskäytävien maalaukset ja oviremontit ovat osa huoltopalveluitamme, jotka auttavat ylläpitämään kiinteistönne arvoa ja kuntoa. Ulkoalueiden valaistuksen parantaminen, kuntoilutilojen remontointi ja sisäpihan kunnostus lisäävät asukkaiden viihtyvyyttä. Tarjoamme myös kattoturvatuotteiden asennusta, kosteusvaurioiden korjausta, terassiremontteja ja pihavalaistuksen suunnittelua. Kellarikomeroiden rakentaminen, pihaporttien uusiminen, lämmitysjärjestelmän säätö ja pihakalusteiden hankinta ovat myös palveluvalikoimassamme. Lisäksi tarjoamme lattiaremontteja, WC-remontteja, timanttileikkauksia, timanttiporauksia, paikkamaalauksia, jätekuljetuksia sekä kalustuksia ja vaku

Muista kotitalousvähennys!

Muista kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys on Suomessa tarjolla oleva verohyöty, joka mahdollistaa kotitalouksille verovähennyksen tietyistä kotitalouspalveluista, kuten siivouksesta ja remonttitöistä. Kotitaloudet voivat hakea kotitalousvähennystä kodin sekä vapaa-ajan asunnon perusparannus- ja kunnostustöistä.

Lue lisää sivuilta www.vero.fi ja säästä merkittävä summa remontissasi!