Ulkoremontti Kerava

Keravan ulkoremonttien asiantuntija, tarjoamme kattavat ja laadukkaat palvelut kotisi ulkopuolen uudistamiseen ja kohentamiseen.

Kattavat ulkoremonttipalvelut Keravalla

Tarjoamme Keravan alueella laajan valikoiman ulkoremonttipalveluita. Julkisivuremontti, rappaus ja maalaus parantavat rakennuksesi ulkonäköä ja suojaavat sitä sääolosuhteilta. Terassin rakentaminen ja piharemontti luovat viihtyisän ja toimivan ulkoalueen. Ikkunaremontti ja oviremontti lisäävät energiatehokkuutta ja turvallisuutta. Kattoremontti ja vesikaton korjaus takaavat kestävän suojan kotisi ylle. Piha-aidan asennus, pihakiveys ja pihavalaistus lisäävät kiinteistösi arvoa ja esteettisyyttä.

Erityistyöt ja laajennetut ulkoremonttipalvelut Keravalla

Tarjoamme erityisiä ulkoremonttipalveluita, kuten pergolan rakentamista, terassilasituksen asennusta ja ulkoverhouksen uusimista. Sokkelin korjaus, parvekeremontti ja ulkoportaiden korjaus toteutetaan huolellisesti ja ammattitaidolla. Pihagrillin rakentaminen ja ulkoseinän eristyksen parantaminen lisäävät mukavuutta ja toimivuutta ulkotiloissasi. Ulko-ovien maalaus ja ulkovalaistuksen päivitys parantavat kotisi ulkonäköä ja turvallisuutta. Ulkoterassin kunnostus, piharakennusten remontointi ja ulkoikkunoiden vaihto ovat myös osa palveluitamme.

Laadukkaat materiaalit ja tarkka viimeistely ulkoremonteissa

Käytämme ulkoremonteissa vain parhaita materiaaleja, kuten Tikkurilan, Teknoksen ja Uula Colorin tuotteita. Aidan maalaus, pihakalusteiden kunnostus ja ulkoikkunoiden kunnostus tehdään huolella ja kestävyyttä silmällä pitäen. Terassilaudan vaihto, pihavajan rakentaminen ja ulko-oven vaihto toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Pihakäytävän korjaus, kattopeltien maalaus ja pihalaattojen asennus tehdään ammattitaidolla. Tarjoamme myös ulkosaunan rakentamista ja pihaportin asennusta, jotka kaikki viimeistellään korkealaatuisilla materiaaleilla ja työnjäljellä.

Muista kotitalousvähennys!

Muista kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys on Suomessa tarjolla oleva verohyöty, joka mahdollistaa kotitalouksille verovähennyksen tietyistä kotitalouspalveluista, kuten siivouksesta ja remonttitöistä. Kotitaloudet voivat hakea kotitalousvähennystä kodin sekä vapaa-ajan asunnon perusparannus- ja kunnostustöistä.

Lue lisää sivuilta www.vero.fi ja säästä merkittävä summa remontissasi!